Excavatoare pe senile

Gama Hibrid

Excavatoarele hidraulice pe senile hibrid dispun de un sistem unic de rotire, 100% electric. Toata puterea hidraulica este eliberata pentru miscarile bratului, balansierului si cupei, iar timpii ciclului si productivitatea fiind considerabil imbunatatite.

Gama Construction

 

Excavatoarele hidraulice Komatsu sunt renumite pentru sistemul hidraulic, productivitatea excelenta, durata mare de viata, costurile de exploatare reduse si valoarea mare de revanzare.

Gama Mining

Excavatoarele miniere sunt destinate efectuarii a numeroase sarcini: de la incarcarea rapida si la capacitate maxima a autovehiculelor de transport cu material decopertat pana la derocarea unui perete de material. Excavatoarele Komatsu de dimensiuni mari sunt concepute pentru a maximiza productivitatea prin executia rapida si eficienta a acestor sarcini.

Gama Super Long Front

Excavatoarele hidraulice pe senile Super Long Front Komatsu sunt dotate cu motoare puternice Komatsu cu emisii scazute de noxe, au un cosum redus de combustibil, cel mai mic cost / tona de material exploatat si valoarea mare de vanzare. Dispun de caracteristici precum balansier si brat frontal super lung, contragreutate speciala pentru lucrul la distante mari.

Gama Long Reach

Excavatoarele hidraulice pe senile Long Reach Komatsu sunt renumite pentru durata mare de viata, costuri de exploatare reduse, multiple moduri selectabile de lucru pentru executarea unor multitudini de operatii, acces facil la punctele de intretinere periodice, valoarea mare de revanzare.

Gama High Reach Demolition

Excavatoarele pentru demolari HRD Komatsu pot fi utilizate si pentru activitati de sapare, avand cupe adecvate - de capacitati mai mici decat pentru ansamblurile "brat + balansier" clasice. Au motoare puternice Komatsu cu emisii scazute de noxe, care indeplinesc normele europene de poluare EU Stage 3A / EU Stage 3B.