Incarcatoare frontale

Gama Compacta

Incarcatoarele frontale pe pneuri Komatsu sunt utilaje compacte, usor de utilizat care lucreaza foarte bine in spatii restranse, sunt foarte usor de manevrat in activitati de manipulare a diverse materiale sau in depozite, fiind tot atat de usor de utilizat si la lucrari de constructii, reparatii stradale, etc. Operatorii incarcatoarelor frontale Komatsu apreciaza in mod deosebit confortul in operare, stabilitatea si manevrabilitatea acestor utilaje, iar proprietarii lor apreciaza productivitatea, fiabilitatea, consumul redus de cumbustibil si costurile mici de intretinere.

Gama Construction

Utilaje foarte versatile, puternice si confortabile, incarcatoarele frontale Komatsu au capacitati ale cupei de la 1,5 la 35 m3 si se fac remarcate in orice mediu de lucru datorita capacitatilor deosebite de incarcare si transport al materialelor cu minim de efort si maxim de productivitate.

Sunt utilaje indispensabile in santierele de constructii, la lucrarile din infrastructura, pentru activitati desfasurate la statii de beton sau asfalt, cariere sau balastiere si se preteaza excelent si activitatilor din industria forestiera sau gospodarie comunala.